REFERENCIÁK >>>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Mail: uveghaz@uveghaz.com
Mobil: 20/ 912 0311
Web: www.Uveghaz.com

   

 

.

 

 A 2001-ben alapított  „Üvegház”-2001 Szolgáltató Betéti Társaság

 elsősorban  víziközmű szolgáltatásban  hasznosítható ismeretek átadására  szakosodott.                       Fő célcsoportunk  a víz-és csatornaszolgáltató társaságok jelenlegi és leendő munkavállalói. Az utóbbi években  többségében ügyfélkapcsolatokat ellátó munkatársakat, vízcsőhálózati szerelőket, vízmű- és szennyvíztisztító-telep kezelőket,  vízmérő-leolvasókat  képeztünk szakmai és kommunikációs ismeretekre.

 

 Munkánkat minden esetben összefoglaló értékeléssel zárjuk. A résztvevők elégedettségmérési kérdőíven nyitott és zárt kérdésekre válaszolva fejezhetik ki véleményüket.  2001 óta a képzések minősítő átlaga -  1-5-ös skálán mérve -  minden esetben  4-es és 5-ös közötti értéket ért el.   Különösen nagyra értékelték a résztvevők, hogy hiteles előadóktól, gyakorlatban hasznosítható ismereteket kaptak.

 

Korábban részt vettünk a  Magyar Víziközmű Szövetség országos szakmai versenyeinek szervezésében, az utóbbi években csapatok felkészítését vállaljuk.  Az általunk felkészített versenyzők évek óta jó eredményeket érnek el.  

 

 

Partnereinknek  megjelenést biztosítunk a www.vizinform.hu  és www.facebook.com/vizinform.hu internetes oldalakon, melyeknek fő célcsoportja a víziközmű szolgáltatók.

A médium olvasottsága folyamatosan nő.  2016-ban a www.facebook.com/vizinform.hu oldal bejegyzéseit  több mint 120ezren olvasták. 

 

 

 

 

 Szakmai ismeretbővítő tréningek

  

Mi okozhatta a képen látható cső törését?

Hogyan javítják meg a meghibásodott csöveket, és mit tesznek a víziközmű szolgáltatók azért, hogy  minimálisra csökkentsék a vízcsőtörések okozta katasztrófákat?

Létezik egy földfelszín alatti titokzatos világ, ahol sokezer kilométer víz-és csatornacső, gázvezeték, erős-és gyengeáramú kábel keresztezi egymást.  Hogyan jut el a tiszta, egészséges ivóvíz ebben a föld alatti labirintusban az otthonokba?

Szakmai ismeretbővítő tréningek 

 További információ: uveghaz@uveghaz.com

Szőnyi Gergő rajza

 

 

 

 

 

 

 

Szakmai ismeretbővítő tréningek

Mit kell tudnia egy vízmérő-leolvasónak?

 

70-80 évvel ezelőtt igen nagy protekció kellett ahhoz, hogy valaki vízóra-leolvasó lehessen. A szocializmus évtizedeiben  - mivel szinte ingyen volt az ivóvíz - ez a foglalkozás leértékelődött. Napjainkban újra nem könnyű ilyen álláshoz jutni, ugyanis a leolvasó a szolgáltató követe. Ő képviseli, ő személyesíti meg  a víziközmű céget a fogyasztónál, felhasználónál. Ha kérdezik, akkor szakszerű, érthető választ várnak tőle.

Egy komoly cég nem engedheti meg, hogy ilyenkor a válasz, a nem tudom legyen. Ennél rosszabb eset, ha téves információt ad. Gyakran kerülnek konfliktushelyzetbe. Ezeket is megfelelően kell kezelniük. Ha egy leolvasó jól dolgozik, akkor nő a társaság bevétele, ha nem, akkor csökken.

 

Naprakész szakmai és kommunikációs ismereteket nyújt a leolvasók részére, a szakmai ismeretbővítő tréning.

További információk: uveghaz@uveghaz.com  Tel.: +36 209 120 311 

 

 

  

 

 

 

Hogyan lesz szinte iható víz, a sok-sok szennyező anyagot tartalmazó elhasznált vízből?

 

 

 

      Szennyvíztisztítási ismeretek tréning budapesti helyszínen    

.

 

Grafika: Heranus Gábor

 

 

Naprakész ismeretek a víziközmű szolgáltatók jelenlegi, jövőbeni munkavállalóinak

 

2015 őszétől szakmai ismeretbővítő tréningeket tartunk mindazoknak, akik lépést szeretnének tartani a gyors változásokkal a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás területén.

 

A tréningek célja  a víziközmű szolgáltatásban munkát vállaló munkatársak legfrissebb, naprakész információkkal, szakismeretekkel történő ellátása.

A tréningeket Budapesten   tömegközlekedéssel is könnyen elérhető helyszínen  tartjuk.

 

További információ: uveghaz@uveghaz.com  Kiss Miklós  Tel.: +36209120311

 

 

 

 

 

 

 

                             

 

 

 

 

 

   

 

   

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 


  

 

   Az „Üvegház”-2001 Szolgáltató Betéti Társaság.

             

 

 

 

A "Szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási ismeretek"  képzés keretében a Szegedi Szennyvíztisztító Teleppel ismerkedtek  a Békés Megyei Vízművek Zrt. munkatársai.

  

  

 

 

          

 Hírek, információk a víz világából www.vizinform.hu

 

 

  

 Képeinken a Bakonykarszt Zrt., VASIVÍZ ZRt. és az ÉDV Zrt. fogyasztóihoz szóló tájékoztatók láthatók.